Hoşgeldiniz

Oturum Açın | Kaydol | Son Mesajlar | Mesajlarım | Yardım
kategorisinde Ara

System.Drawing.Bitmap

En son mesaj kimiraikkonen tarafından 08-27-2008, 17:32 atıldı. Başlığa toplam 3 cevap verildi.
Sort Posts: Önceki Sonraki
  •  08-27-2008, 10:45 36373

System.Drawing.Bitmap

merhaba arkadaşlar. kendi bilgisayarım üzerinde bir proje geliştirdim ve onu başka bilgisayar taşıyorum ordada devam edicem kod yazmaya ancak bana desineger ile şöyle bir hata veriyor;

at System.Drawing.Bitmap..ctor(Stream stream)

bu hatadan 3 tane vardı ancak şuan 1 tane var ama ne yapacağımı bilmiyorum. lütfen yardım edin
  •  08-27-2008, 13:56 36379 cevaben 36373

Cvp: System.Drawing.Bitmap

Hatayı tam olarak yazmamışsınız fakat son 4 harf  "ctor" zannedersem constructor yapısının yani Bitmap sınıfını instantiate ederken kullanılan parametrelerin yanlış veya eksik olduğuna işaret ediyor olabilir, tek bir satırla daha fazlasını tahmin etmek zor diye düşünüyorum.

Onur Güzel
    kimiraikkonen85@hotmail.com

•  08-27-2008, 14:08 36380 cevaben 36379

ErrorImage

One or more errors encountered while loading the designer. The errors are listed below. Some errors can be fixed by rebuilding your project, while others may require code changes.

Parameter is not valid.

Hide    

Parameter is not valid.

Hide    

Parameter is not valid.

Hide    

işte böyle bir hata veriyor.

•  08-27-2008, 17:32 36386 cevaben 36380

Belirtildiği üzere projeyi re-build etmeyi veya sıfırdan yeni bir project açarak görsel kontrolleri elle yerleştirip kaynak kodu eskisinden yeni projeye kopyala-yapıştır yapmayı denedin mi...

Onur Güzel
    kimiraikkonen85@hotmail.com

View as RSS news feed in XML